UiTPAS

Je klantenkaart voor je vrije tijd

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor je vrije tijd. Je spaart punten door naar een van de vele activiteiten  van de UiTPASpartners te gaan. Die punten ruil je om voor leuke voordelen en interessante kortingen. Hoe meer je uitgaat, hoe groter je voordeel.

Een UiTPAS kost eenmalig € 5, wie jonger is dan 26 betaalt € 2. Leuvenaars met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen de pas gratis en genieten naast de gewone voordelen ook van 80% korting bij een ruime selectie activiteiten bij de UiTPASpartners.

Doe extra voordeel als je op sportkamp gaat!

Per Tofsportkamp spaar je 5 punten die je daarna kan omruilen tegen tal van voordelen. Punten sparen kan door je UiTPASnummer te registreren in je persoonlijk account.

Heb je recht op het kansentarief?
Dan krijg je met UiTPAS een extra korting op 1 kamp per kind per jaar. Inschrijven met kansentarief kan vanaf woensdag 30 januari 2019 in het Tofsportloket (Naamsestraat 3, Leuven). Je betaalt dan 20% van de kampprijs.

Het volledige aanbod vind je op de website van Tofsport

10.000 UiTPASSEN in Leuven in minder dan 2 jaar!

Op 27 januari 2017 werd de eerste UiTPAS in Leuven overhandigd aan burgemeester Louis Tobback. Tijdens de afgelopen editie van Rode Hond, tikte Theo Geraets (9) de 10.000ste UiTPAS op de kop en dat is bijzonder.

Het UiTPASteam investeert dagelijks in het aan de man brengen van de UiTPAS. Zo konden we afgelopen editie van Rode Hond de 10.000ste UiTPAShouder registreren. Die eer valt te beurt aan Theo Geraets, een jongen van 9 uit Leuven. Theo wint een vrijetijdspakket met 10 exclusieve voordelen, geschonken door de UiTPASpartners. Hij haalde vandaag, samen met zijn mama zijn mooie prijs op: “Ik ben heel blij. Ik heb de UiTPAS sinds Rode Hond, dankzij mijn broer Karel. Hij won daar een UiTPAS, maar had er zelf al eentje. En nu heb ik extra veel cadeaus. Ik ben wel van plan om die te delen met mijn broer. Ik wil zeker gaan zwemmen met mijn broer, mijn vrienden en mijn familie. Ik heb mijn pas al veel gebruikt, want ik doe circus bij Cirkus in Beweging waar je punten kan sparen en ik spaar ook in de bibliotheek. Als ik genoeg punten heb, wil ik ze ruilen voor een springbeurt in het trampolinepark dat er binnenkort komt.”

UiTPAS komt naar je toe!

Live kennis maken met UiTPAS? Ontmoet ons tijdens de leukste evenementen in de stad.

Kalender

Donderdag 7/2 tijdens Orientation days van KU Leuven in Alma 2

 

UiTvoordeel in de kijker

Doe extra voordeel bij Cirkus in beweging! 

Een heel jaar lang kan je bij Cirkus in beweging jouw gespaarde punten omruilen: 

  • 10 UiTPAS punten: draagtas of zadelhoes
  • 10 UiTPAS punten: € 2 korting bij de aankoop van een T-shirt 
  • 10 UiTPAS punten: € 5 korting op een vakantiestage 

FAQ

Heb je een vraag? Check de meest gestelde vragen over de UiTPAS in vraag en antwoord.

UiTPASapp

Nooit meer je UiTPAS vergeten? Met de UiTPASapp zet je de kaart gewoon op de smartphone.

Dat betekent:

  • eenvoudig punten sparen met de QR-code in je smartphone
  • altijd en overal weten hoeveel punten je hebt
  • zien welke voordelen je kan ruilen in jouw buurt