UiTPAS

Coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, zijn alle evenementen in Leuven afgelast tot en met 7 juni. Verschillende instellingen en organisaties hebben de deuren gesloten. Dit heeft ook een impact op de werking van UiTPAS. 

Voor de meest recente én correcte informatie over de corona-maatregelen in Leuven, verwijzen we je door naar de officiële website van de stad Leuven  www.leuven.be/coronavirus

Je klantenkaart voor je vrije tijd

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor je vrije tijd. Je spaart punten door naar een van de vele activiteiten  van de UiTPASpartners te gaan. Die punten ruil je om voor leuke voordelen en interessante kortingen. Hoe meer je uitgaat, hoe groter je voordeel.

Een UiTPAS kost eenmalig € 5, wie jonger is dan 26 betaalt € 2. Leuvenaars met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen de pas gratis en genieten naast de gewone voordelen ook van 80% korting bij een ruime selectie activiteiten bij de UiTPASpartners.

UiTPASvoordelen voor Kinderen

Met je UiTPASpunten kan je ook allerlei voordelen speciaal voor kinderen omruilen. En wist je dat je kinderen ook zelf punten kunnen sparen en ruilen. Hier een overzichtje van een aantal toffe en niet te missen voordelen:

Je kan heel het jaar deelnemen aan allemaal leuke activiteiten voor kinderen. In onze UiT-kalender vind je snel een overzichtje. Let vooral op het symbooltje van de vlieg, dat betekent "kids proof". We geven ook elke maand een reeks van tips op maat van kinderen bij onze rubriek "Tips van de redactie".  

Profiteer van de UiTPAS Wintervoordelen

Koude winterdagen zijn het ideale moment om je gespaarde UiTPASpunten om te ruilen voor een pak van leuke voordelen. Wij hebben de warmste wintervoordelen voor jou verzameld. Er is iets leuks voor de kinderen, maar zeker ook voor muziekfans of sportliefhebbers.

 • 5 punten
  2 drankjetons bij muziekcentrum Het Depot. Een overzicht van de concerten vind je hier
 • 10 punten
  Een gratis zwembeurt in het stedelijke zwembad van Kessel-Lo. Zwemmen kan zeker ook in de winter, want sporten is gezond! 
 • 20 punten
  Een mooi boek over de beroemde Leuvense schilder Dirk Bouts. Ideaal voor op je koffietafeltje. Op te halen bij het Leuvense Stadsarchief zolang de voorraad strekt. 
 • 20 punten
  2 tickets voor de prijs van 1 bij Cinema Zed. Een overzicht van alle films vind je hier.
 • 30 punten
  2 tickets voor de prijs van 1 voor een basketbalwedstrijd van Leuven Bears. Een overzicht van alle wedstrijden vind je hier.

Toch niet jouw keuze van UiTPASvoordeel? Kijk dan zeker eens bij de andere voordelen voor meer inspiratie.

Foto Het Depot © Jokko

FAQ

Heb je een vraag? Check de meest gestelde vragen over de UiTPAS in vraag en antwoord.

UiTPASapp

Nooit meer je UiTPAS vergeten? Met de UiTPASapp zet je de kaart gewoon op de smartphone.

Dat betekent:

 • eenvoudig punten sparen met de QR-code in je smartphone
 • altijd en overal weten hoeveel punten je hebt
 • zien welke voordelen je kan ruilen in jouw buurt

Voordelig sporten doe je met UiTPAS

​Goed nieuws voor sportliefhebbers, want vanaf nu kan je je UiTPAS ook gebruiken wanneer je gaat sporten!

Wie zich in 2019 inschreef voor een Tofsportkamp, kon al punten sparen met zijn of haar UiTPAS. Nu kan je ook bij verschillende clubs punten sparen op de jaarwerkingen of een fikse korting krijgen als je recht hebt op kansentarief. Heb je afgelopen seizoen ingeschreven met de sportbon? Dan kan dat nu via de UiTPAS.

Bij de volgende sportclubs kan je inschrijven met UiTPAS: