Koken met restjes - kookworkshop
- Lessenreeks
Praktisch
- Waar
- 
                    ymeria 
 PASTOOR BELLONSTRAAT 29
 3018 Wijgmaal (Vl.Br.)
- Wanneer
- Prijs
- 
                    € 13 Basistarief: € 13 Ledenprijs: € 11 
- Beschrijving
- 
                  
                                      Ferm Gerief | Een verschrompeld bakje champignons of een stapeltje broccolistelen of bloemkoolbladeren. Gooi deze groenterestjes niet in de compostbak maar ga er culinair mee aan de slag, dankzij deze tips & tricks van Ons 
 Foodsaver Boek!Wat mag je verwachten?Je krijgt tijdens deze kookworkshop ideeën, tips en trucs om slim te bewaren en te koken met restjes. Heerlijke recepten met wat er nog ligt in je frigo en voorraadkast. We laten ons inspireren door dé tijdloze topper tegen voedselverspilling, Ons Foodsaver Boek, een mooie aanvulling op Ons Kookboek! 
- Organisator
- 
                    - Ferm Wilsele-Putkapel
 
Andere activiteiten van deze organisator
- 
      
                  19 januari 2026 Lang leve het ontbijt! - kookworkshop
- 
      
                  2 februari 2026 Kijken achter het gedrag van een kind
- 
      
                  20 april 2026 Zentangle tekenen
- 
      
                  8 juni 2026 Oorbellen maken met polymeerklei
- 
      
                  7 september tot 16 november 2026 Top down trui breien
- 
      
                  5 oktober 2026 Verrassend koken met champignons en paddenstoelen - kookworkshop
- 
      
                  7 december 2026 Feestelijke stoofpotjes en ovenschotels
- 
      
                  12 december 2026 jaarlijks ledenfeest
