5 UiT-tips voor een geweldige start van de zomervakantie

De zomervakantie is begonnen en dan bruist Leuven van de activiteiten. Of je nu met de kinderen op pad gaat, van festivals houdt, of graag winkelt: er is voor ieder wat wils. Hier zijn 5 UiT-tips om je vakantie in stijl te beginnen.

Door
UiT in Leuven
4 juli 2024

TIP 1: Op stap met de kinderen

Blijf je de komende weken thuis met de kinderen? Ga dan zeker langs op een van deze drie gratis activiteiten. Ze zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam!

TIP 2: Shoppen

De eerste zondag van de maand zijn veel winkels in Leuven open. Combineer dit met de zomersolden en scoor een nieuwe outfit! Bezoek ook de antiek- en brocantemarkt voor unieke vondsten.

TIP 3: Amazing Asia Festival

Ontdek het beste van Azië tijdens het Amazing Asia Festival aan het King Power at Den Dreef Stadion. Geniet van heerlijk eten, muziek, dans, workshops, massages, kinderactiviteiten en natuurlijk een heleboel reistips.

TIP 4: M Leuven

Het is volop leven in het museum! Naast de nieuwe collectie zijn de tuin en het dakterras the place to be, met tal van activiteiten voor jong en oud.

TIP 5: Swingen in de openlucht

De zomer in Leuven betekent genieten van gratis openluchtconcerten. Mis zeker de Beleuvenissen volgende week niet. Maar als je de drukte wat wilt ontwijken, dan tippen we Foyer Matinee en het Zomerpodium van 30CC.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.