Roller & Bike Parade Leuven (ed.02 van 19 aug.)

Ook dit jaar staat de Leuvense Roller & Bike parade op de agenda. Omwille van de Covid-19 crisis moesten we ons dit jaar tot 2 woensdagavonden beperken. Dit is de editie van 19 augustus.

De Roller & Bike parade kreeg dit jaar al vrij vroeg de zegen om de zomer met een veertiendaagse reeks te vullen. Jammer genoeg strooide het bekende virus roet in het eten en moeten we de maand juli laten vallen. Tot nader order zijn de verwachtingen dat we goed gaan kunnen uitrijden in augustus. Waarschijnlijk met enkele extra regels die we zullen moeten in acht nemen, maar daarover later meer.

De vernieuwing dit jaar houdt ook nieuwe parcours in. We blijven vasthouden aan de korte (tragere) toer door de binnenstad en een langere toer door Leuven rand.

Augustus is wel een maand waarin het al sneller donker wordt. lichtjes (wit licht vooraan en rood licht achteraan) zijn dus voor elke deelnemer verplicht, de politie kan u hierop beboeten.

We verzamelen op het plein vanaf 19u, de kleine toer (7km) vertrekt omstreeks 19:30, de grote (14km) omstreeks 20:30. Rond 22u zijn we terug op het plein.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Gratis evenement
Waar Leuven station
Martelarenplein, 3000 Leuven
Leuven
Wanneer woensdag 19 augustus 2020 van 19:30 tot 22:00
Organisatie RSC Heverlee

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.