Alle voordelen met de UiTPAS in Leuven

Spaar punten door je UITPAS te scannen aan de UiTPASzuil of de balie van onze partners telkens je 'UiT'gaat. Genoeg punten op je kaart? Kies hieronder dan een voordeel uit.  

Op citytrip in eigen land? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet. Ook in andere steden of gemeenten kan je punten ruilen tegen voordelen. Het volledige aanbod vind je op UiT in Vlaanderen.

10

2 expotickets voor de prijs van 1 bij PARCUM

Tot en met 28 april kan je de tijdelijke tentoonstelling 'Religie. Helend. Verdelend' van PARCUM (het museum in Abdij van Park) bezoeken. Voor 10 punten krijg je twee tickets voor de prijs van één.

https://www.parcum.be/tentoonstelling

Voordeel geldig tot 30/04/2019

15

Een fietshelm voor kinderen bij Velokadee

Wist je dat je bij Velo fietsen op maat van je kinderen kan huren? Nu krijgen kinderen er een fietshelm bovenop. Zo is je kind niet alleen veilig, maar meteen ook assorti met zijn of haar fiets!

Er zijn maar 80 stuks, dus wacht niet te lang met het omruilen van dit voordeel. De helmen kan je vanaf donderdag 21 maart omruilen bij Velo (Hollestraat 1 te Heverlee). Elke pashouder tot en met 12 jaar kan het voordeel maar 1 keer opnemen.

20

2 cinematickets voor de prijs van 1 bij Cinema ZED

Ga je graag naar de film? Dan is dit voordeel voor jou! Bij aankoop van één ticket krijg je in ruil voor 20 punten een tweede ticket gratis voor diezelfde vertoning. Dit voordeel kan je één keer per maand omruilen.

Om te ruilen bij Cinema ZED - Vesalius. www.cinemazed.be

10

M. publieksboek 'Het museum en de collectie'

In het publieksboek vind je de topstukken en highlights van zowel M. als de Sint-Pieterskerk terug.

www.mleuven.be/nl

5

2 drankjetons bij Het Depot

Het Depot, de plek om luidkeels mee te zingen met de hits van je favoriete muziekartiesten. Belangrijk dus om je keel te soigneren. Ruil je 5 UiT-punten daarom om voor een gratis drankje ter waarde van 2 drankjetons! Af te halen voor of na het concert aan

www.hetdepot.be

10

Gratis zwembeurt bij de stedelijke zwembaden

Geniet van een gratis zwembeurt bij het stedelijk zwembad van Kessel-Lo of Wilsele.

www.leuven.be/zwembaden

5

Een drankje in de foyer (voor of na een Leuven Jazz voorstelling)

Voor 5 punten krijg je een drankje voor of na het concert van: *Dans Dans - 30CC - Donderdag 21 maart - 30CC/Schouwburg *meestergitaristen Jakob Bro (DK) en Jesse van Ruller (NL) - Vrijdag 22 maart -30CC/Schouwburg *De Iers-Britse groep The Breath, met en

Ruil je 5 punten om aan de ticketbalie en krijg een drankbonnetje

Voordeel geldig tot 24/03/2019

10

Een tweede ticket gratis voor 10 punten

Voor 10 punten krijg je een tweede ticket gratis voor volgende voorstellingen: : *Dans Dans - 30CC - Donderdag 21 maart - 30CC/Schouwburg *meestergitaristen Jakob Bro (DK) en Jesse van Ruller (NL) - Vrijdag 22 maart -30CC/Schouwburg *De Iers-Britse groep

Om te ruilen aan de ticketbalie

Voordeel geldig tot 24/03/2019

15

€ 10 korting op de catalogus van 'Religie. Helend. Verdelend' bij PARCUM

Tot en met 28 april kan je de tijdelijke tentoonstelling 'Religie. Helend. Verdelend' van PARCUM (het museum in Abdij van Park) bezoeken. In ruil voor 15 punten betaal je slechts € 15 voor de catalogus van de tijdelijke tentoonstelling 'Relgie. Helend. Ve

https://www.parcum.be/tentoonstelling

Voordeel geldig tot 30/04/2019

5

Betaal € 5 in de plaats van € 10 voor een expoticket bij PARCUM

Tot en met 28 april kan je de tijdelijke tentoonstelling 'Religie. Helend. Verdelend' van PARCUM (het museum in Abdij van Park) bezoeken. Ruil je 5 punten in voor een fikse korting op je expoticket. Je betaalt dan nog slechts € 5 in de plaats van € 10.

Meer info: https://www.parcum.be/tentoonstelling

Voordeel geldig tot 30/04/2019

30

Een Yomiqi boswandeling met yoga op zondagnamiddag

Tijdens deze sessies ontspannen je in de natuur om extra zuurstof en energie te krijgen. Erna krijg je thee en proevertjes aangeboden. Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

20

Een yoga of Yomiqi activiteit voor volwassenen (90 min)

Yomiqi, een gevarieerde mix van yoga, mindfulness, qigong, ontladende bewegingen en tips rond positieve zelfzorg en welbevinden! Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

15

Een yoga of Yomiqi activiteit voor kinderen (60 min)

Yomiqi, een gevarieerde mix van yoga, mindfulness, qigong, ontladende bewegingen en tips rond positieve zelfzorg en welbevinden! Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

10

€5 korting op een vakantiestage bij Cirkus in Beweging

Wil je leren jongleren, met een eenwieler rijden of dansen op een koord? Dan zijn de kampen van Cirkus in Beweging iets voor jou. En als je een UiTPAS hebt, krijg je voor maar 10 punten € 5 korting op je inschrijving!

Bij de inschrijving (die online gebeurt) vermeld je bij de opmerking je UiTPASnummer + UiTPAS om te genieten van korting. www.cirkusinbeweging.be/circusschool/circuskampen/

10

€ 2 korting op een T-shirt van Cirkus in Beweging

Ruil je 10 punten in, en krijg € 2 korting op een T-shirt van Cirkus in Beweging. Het voordeel kan je elke weekdag tussen 9u en 18u aan de balie van Cirkus in Beweging omruilen.

www.cirkusinbeweging.be