Alle voordelen met de UiTPAS in Leuven

Spaar punten door je UITPAS te scannen aan de UiTPASzuil of de balie van onze partners telkens je 'UiT'gaat. Genoeg punten op je kaart? Kies hieronder dan een voordeel uit.  

Op citytrip in eigen land? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet. Ook in andere steden of gemeenten kan je punten ruilen tegen voordelen. Het volledige aanbod vind je op UiT in Vlaanderen.

40

Duikinitiatie bij Flippers Leuven

Gepersonaliseerde training wordt gecombineerd met praktijklessen in het water zodat je de vaardigheden leert en de kennis beheerst die nodig is om je ook echt ‘als een vis’ in het water te voelen.

inschrijven kan via bernd@flippers-leuven.be Meer info: https://flippers-leuven.be/

75

Een boot op de Vaartchallenge

Op de Vaartchallenge (15/9) leg je in teams van 6 personen een snelheidstraject van zo’n 2 kilometer af met onderweg verschillende water- en landproeven. 75 UiTpunten kan je omruilen tegen een boot ter waarde van € 72.

Inschrijven kan vóór 4 september via tofsport@leuven.be. Er zijn met UiTPAS maar 2 boten beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap.

Voordeel geldig tot 17/09/2019

30

2 voetbaltickets voor de prijs van 1 bij OHL

Wat dacht je van een avondje live voetbal? Want voor 30 UiTpunten krijg je voor een thuiswedstrijd van de A-kern van OHL 2 tickets voor de prijs van 1.

Voordeel enkel om te ruilen aan het onthaal of aan de avondkassa. Meer info: https://www.ohleuven.com/club/contact

5

2 drankjetons bij Het Depot

Het Depot, de plek om luidkeels mee te zingen met de hits van je favoriete muziekartiesten. Belangrijk dus om je keel te soigneren. Ruil je 5 UiT-punten daarom om voor een gratis drankje ter waarde van 2 drankjetons! Af te halen voor of na het concert aan

www.hetdepot.be

5

Totebag van Colora Festival

Hou je van wereldmuziek? Dan is Colora Festival iets voor jou. Zowel 17 als 18 augustus kan je afzakken naar het Paul van Ostaijenpark voor de 29ste editie van het festival. Vergeet je UiTPAS niet, want je kan er een leuke souvenir mee naar huis nemen!

1 totebag per persoon, zolang de voorraad strekt Meer info: http://colora.org/

Voordeel geldig tot 21/08/2019

5

2 drankjetons + sticker op Colora Festival

Kom op zaterdag 17 of zondag 18 augustus een pintje drinken tijdens de 29ste editie van Colora Festival.

2 drankjetons per persoon per dag http://colora.org/

Voordeel geldig tot 20/08/2019

10

2 tickets voor de prijs van 1 bij Holebi Filmfestival

Holebifilmfestival, dat is een feest met film, documentaire en theater rond het holebi- en transgenderthema. Als je in Leuven naar een film gaat kijken, krijg je in ruil voor 10 punten 2 tickets voor de prijs van 1.

Enkel om te ruilen voor films die spelen in Kinepolis te Leuven. https://www.holebifilmfestival.be/

25

Een jaarlidmaatschap bij Masereelfonds Leuven

Masereelfonds is een progressieve sociaal-culturele vereniging die kritisch naar de wereld kijkt. Zij organiseren maatschappelijke debatten, denken na over actuele vraagstukken en maken tijd voor ontspanning en kunst.

Je kan het lidmaatschap omruilen tijden Colora Festival op 17 en 18 augustus https://www.masereelfonds.be/

Voordeel geldig tot 20/08/2019

10

Een UiTPASpowerbank

Laad je batterijen op op het Groot Verlof. Kom langs aan het mobiel info- en verkooppunt en krijg voor 10 punten een handige UiTPASpowerbank cadeau.

Voordeel kan je omruilen aan de UiTPASstand op 12, 19 en 26 juni van 19u tot 22u30.

Voordeel geldig tot 01/10/2019

25

Een filmticket bij Cinema ZED

Ga in juli en augustus voordelig naar cinema ZED Vesalius. Ruil je 25 punten aan de balie om in een ticket voor een film naar keuze!

Meer info op http://www.cinemazed.be/

Voordeel geldig tot 01/09/2019

15

Fietshelm voor kinderen bij Velokadee

Wist je dat je bij Velo fietsen op maat van je kinderen kan huren? Nu krijgen kinderen er een fietshelm bovenop. Zo is je kind niet alleen veilig, maar meteen ook assorti met zijn of haar fiets!

Er zijn maar 80 stuks, dus wacht niet te lang met het omruilen van dit voordeel. De helmen kan je vanaf donderdag 21 maart omruilen bij Velo (Hollestraat 1 te Heverlee). Elke pashouder tot en met 12 jaar kan het voordeel maar 1 keer opnemen.

30

Yomiqi boswandeling met yoga op zondagnamiddag

Tijdens deze sessies ontspannen je in de natuur om extra zuurstof en energie te krijgen. Erna krijg je thee en proevertjes aangeboden. Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

20

Yoga of Yomiqi activiteit voor volwassenen (90 min)

Yomiqi, een gevarieerde mix van yoga, mindfulness, qigong, ontladende bewegingen en tips rond positieve zelfzorg en welbevinden! Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

15

Een yoga of Yomiqi activiteit voor kinderen (60 min)

Yomiqi, een gevarieerde mix van yoga, mindfulness, qigong, ontladende bewegingen en tips rond positieve zelfzorg en welbevinden! Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

10

€5 korting op een vakantiestage bij Cirkus in Beweging

Wil je leren jongleren, met een eenwieler rijden of dansen op een koord? Dan zijn de kampen van Cirkus in Beweging iets voor jou. En als je een UiTPAS hebt, krijg je voor maar 10 punten € 5 korting op je inschrijving!

Bij de inschrijving (die online gebeurt) vermeld je bij de opmerking je UiTPASnummer + UiTPAS om te genieten van korting. www.cirkusinbeweging.be/circusschool/circuskampen/