UiTPAS

UiTPASvoordelen tijdens de Zomer van 2020

Heb je het programma van deze zomer al bekeken? Bij een een aantal events en activiteiten kan je punten omruilen tegen een korting. 

Ondertussen kan je UiTPAS-punten blijven sparen op de vaste locaties. Ook op de Anderhalvemetersessies kan je extra punten sparen. 

Een greep uit het aanbod: 

10 punten: 1 € korting op een ticket voor een voorstelling bij 30CC. Deze zomer zijn er de lunchconcerten van Zomer van Sint-Pieter

20 punten: 2 cinematickets voor de prijs van 1 bij Cinema ZED

UiTPAS aan kansentarief tijdens de Anderhalvemetersessies 

Op alle Anderhalvemetersessies kan je je UiTPAS aan kansentaref gebruiken. Wie recht heeft op kansentarief, geniet van de gebruikelijke korting. Je koopt je ticket zowel aan de balie bij Visit Leuven (elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur) als online.

Let wel op: online kan je omwille van een technisch probleem op dit ogenblik per e-mailadres slechts 1 kansentarief gebruiken. 

UiTPAS is de klantenkaart voor je vrije tijd

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor je vrije tijd. Je spaart punten door naar een van de vele activiteiten  van de UiTPASpartners te gaan. Die punten ruil je om voor leuke voordelen en interessante kortingen. Hoe meer je uitgaat, hoe groter je voordeel.

Een UiTPAS kost eenmalig € 5, wie jonger is dan 26 betaalt € 2. Leuvenaars met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen de pas gratis en genieten naast de gewone voordelen ook van 80% korting bij een ruime selectie activiteiten bij de UiTPASpartners.

UiTPASvoordelen voor Kinderen

Met je UiTPASpunten kan je ook allerlei voordelen speciaal voor kinderen omruilen. En wist je dat je kinderen ook zelf punten kunnen sparen en ruilen. Hier een overzichtje van een aantal toffe en niet te missen voordelen:

Je kan heel het jaar deelnemen aan allemaal leuke activiteiten voor kinderen. In onze UiT-kalender vind je snel een overzichtje. Let vooral op het symbooltje van de vlieg, dat betekent "kids proof". We geven ook elke maand een reeks van tips op maat van kinderen bij onze rubriek "Tips van de redactie".  

Voordelig sporten doe je met UiTPAS

​Goed nieuws voor sportliefhebbers, want vanaf nu kan je je UiTPAS ook gebruiken wanneer je gaat sporten!

Wie zich in 2019 inschreef voor een Tofsportkamp, kon al punten sparen met zijn of haar UiTPAS. Nu kan je ook bij verschillende clubs punten sparen op de jaarwerkingen of een fikse korting krijgen als je recht hebt op kansentarief. Heb je afgelopen seizoen ingeschreven met de sportbon? Dan kan dat nu via de UiTPAS.

Bij de volgende sportclubs kan je inschrijven met UiTPAS:

FAQ

Heb je een vraag? Check de meest gestelde vragen over de UiTPAS in vraag en antwoord.

UiTPASapp

Nooit meer je UiTPAS vergeten? Met de UiTPASapp zet je de kaart gewoon op de smartphone.

Dat betekent:

  • eenvoudig punten sparen met de QR-code in je smartphone
  • altijd en overal weten hoeveel punten je hebt
  • zien welke voordelen je kan ruilen in jouw buurt