Herfstactiviteiten met de kinderen

De herfst is een prachtig seizoen met prachtige activiteiten! Dat kan je zelf ontdekken tijdens een van de vele activiteiten die UiT voor jou en je gezin verzamelde. Veel herfstig plezier!
Door
Lien Van der Steen
13 oktober 2022

Snufje cultuur

Je zet geen twee stappen of je stuit wel op een stukje historiek of cultuur in ons prachtige Leuven. De herfstvakantie is de ideale tijd om er met het hele gezin op uit te trekken en te ontdekken welk moois de stad te bieden heeft. Ga zeker eens langs bij M Leuven, de Sint-Pieterskerk, Abdij van Park of ontdek nieuwe plekjes tijdens het Rode Hond festival.

Voorstellingen à volonté

Een voorstelling, stel je voor! Nee, geen saaie boel maar theater en muziek speciaal voor de allerjongsten. Ga de lucht in, dans op de grond, kijk je ogen uit of zet je oren open. Het wordt helemaal te gek!​​​​​​

week van het Bos

Doen-ers doen het best

Handen uit de mouwen en schoenen aan de voeten? Check zeker deze activiteiten voor de kleine stuiterballen die graag actief bezig zijn en hun creatieve geesten de vrije loop willen laten. Maak dingen, ontdek plekken en neem al je eigen creaties en indrukken terug mee naar huis.

Categorieën
Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.