Win een gratis jaarabo voor het zwembad tijdens de Zwembaddagen

De derde week van november: dat zijn de zwembaddagen met leuke zwemactiviteiten voor jong en oud.

Tijdens de derde week van november zet Tofsport de zwembadbezoekers traditiegetrouw in de bloemetjes tijdens de Zwembaddagen.

In het zwembad van Kessel-Lo staan er voor jong en oud verschillende activiteiten op het programma. De senioren worden maandag na het zwemmen getrakteerd op koffie en taart. Woensdag kunnen kinderen zich een hele namiddag uitleven op een groot waterspringkasteel. Ook zij worden getrakteerd op iets lekkers. Tot slot sluiten we zondag af met een gezellig ontbijt rond het zwembad en wordt een speelparcours in het water aangelegd voor peuters. 

TEKENWEDSTRIJD

Ook dit jaar kunnen kinderen tot 12 jaar hun tekentalent bovenhalen. Vraag aan de kassa van het zwembad een tekening en kleur ze in naar jouw smaak. Alle kinderen die een kleurplaat binnenbrengen voor 29 november krijgen een leuke verrassing. Daarnaast wordt per leeftijdscategorie een winnaar getrokken die een mooie prijs ontvangt. De tofste tekening van alle ingediende kleurplaten beloont Tofsport met een gratis jaarabonnement.

Alle info op tofsport.be.Geschreven op: 05 november 2018 in: sport, vrije tijd, doen, UiT met kinderen
Geschreven door: Tom Stroobants

Op de agenda

19 tot 25 november 2018, in het zwembad in Kessel-Lo

meer info