Wat te doen met de kids in november?!

In de elfde maand van het jaar kan je met de kids nog heel wat fijne activiteiten doen. Niet alleen arriveert de Sint in de stad, je kan bijvoorbeeld ook naar het kinderrechtenfestival of de zwembaddagen. Keuze genoeg!

Aankomst Sinterklaas - zaterdag 16/11

De goedheiligman komt op 16 november ook naar Leuven! Er zijn dit jaar dan ook nog geen stoute kinderen gesignaleerd. Zet de datum alvast met stip in je agenda. Want wie zoet is, krijgt lekkers!

MEER INFO

Kunstendag voor Kinderen - zondag 17/11 

Kunst en cultuur geef je gewoon met de paplepel mee. Het programma van de Kunstendag voor Kinderen heeft voor elke leeftijd wat in petto. Kom alvast in de sfeer met deze ontwapenende video van Dominique Van Malder op bezoek bij Jurgen (13 jaar) in het Leuvense buurtcentrum Sint-Maartensdal.

MEER INFO 


Kinderrechtenfestival - woensdag 20/11 

Op de ‘Internationale Dag van de Rechten van het Kind’ op woensdag 20 november krijgen de kinderen het voor het zeggen in het stadhuis. Spring even binnen en doe mee met de gratis activiteiten: kinderrechtenmemory, knutselen, een EHBO-cursus, enzovoort. Afsluiten doen ze er die dag met een gesprek over kinderrechten

MEER INFO

Zwembaddagen - maandag 18/11 tot zondag 24/11

Van maandag 18 tot zondag 24 november kunnen de kleine zwemmers gratis activiteiten meepikken in het zwembad van Kessel-Lo. Denk aan een groot springkasteel op het water, ontbijt in het zwembad, een kleuterparcours… Veel waterpret gewenst!

MEER INFO


Geschreven op: 30 oktober 2019 in: UiT met kinderen
Geschreven door: Wilfried Jans