Leuven Beachvolley: Copacabana aan het Ladeuzeplein

De titel zegt het helemaal: Leuven. Beachvolley. En bakken sfeer!

Voor de 14de keer kan je in Leuven vijf dagen genieten van zon, zand en beachvolley tijdens de zomervakantie. 

Van 18 tot 22 juli wordt het Mgr. Ladeuzeplein omgevormd tot een echt beachstrand. Recreatie, competitie, plezier en gezelligheid: Leuven Beachvolley is voor iedereen! Vier speelvelden, 750 ton zand, food & drinks, 700 deelnemers en een paar duizend toeschouwers zullen er ook dit jaar ongetwijfeld weer een schitterende editie van maken. 

Bovendien zijn er naast het beachvolleybal heel wat randactiviteiten te beleven voor kinderen, families en vrienden. Springkastelen, een prachtige lounge, een familiedag en een kubbtornooi maken van het Ladeuzeplein dé place to be!

De perfecte familieuitstap
Vrijdag 20 juli wordt een familiedag voor groot en klein. Terwijl papa of mama rustig genieten van een drankje en een hapje op één van de vele relax-plekjes kunnen de kleinsten hun hartje ophalen dankzij de extra randanimatie en entertainment. Straattheater, ballonnenkunstenaars, clowns … Het wordt een dag vol verrassingen voor de kinderen waarbij plezier centraal staat. En natuurlijk staan er ook dit jaar verschillende springkastelen.

En meer
Woensdag wordt het vijfdaagse event afgetrapt met het jeugd- en bedrijventornooi. Op dag twee staat het vervolg van het bedrijventornooi op het programma, alsook het provinciaal tornooi. Zaterdag en zondag kan je genieten van beachvolleybal van de bovenste plank tijdens de Belgian Beachvolleytour. Zaterdag worden de kwalificaties afgewerkt, zondag de finales. Wil je graag de Belgische top eens live in actie zien? Kom dan zeker langs! 

Gratis
De toegang voor het publiek is gratis, zodat iedereen kan genieten van dit zomerse, aantrekkelijke spektakel. Drank-, en eetstanden, palmbomen, muziek, bruingebrande lijven en een massa zand … : van 18 tot 22 juli is het Ladeuzeplein eventjes Copacabana.

Geschreven op: 10 juli 2018 in: sport, gratis, bezoeken, UiT met kinderen
Geschreven door: TS

Praktisch

zaterdag 21 juli 2018
Ladeuzeplein | Leuven
Waar
Ladeuzeplein
Leuven
Wanneer
woensdag 18 juli 2018 van 00:00
donderdag 19 juli 2018 van 00:00
vrijdag 20 juli 2018 van 00:00
zaterdag 21 juli 2018 van 00:00
zondag 22 juli 2018 van 00:00 tot 23:59
Organisatie
Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven