Het Groot Verlof: Beleuvenissen

drie vrijdagen in juli

in Leuven

Beleef Leuven met muzikale toppers op zomerse pleinen, op drie vrijdagen in juli. Het Groot Verlof start groots met gratis optredens. De fenomenale Alison Moyet zal er zijn, maar ook fenomenale mensen die ‘iets’ hebben met Leuven. Zoals Radio Modern met Benvis & his Rockets.

RADIO MODERN
Toch een beetje thuiskomen

De twee broers achter Radio Modern, Ben en Tim Mouling, zijn al even verhuisd naar Antwerpen, maar hun roots liggen in Kessel-Lo. De prille openingsdansen van Radio Modern vonden trouwens plaats in Leuven. Ze vinden het dan ook een hele eer om een feestje te mogen bouwen op Beleuvenissen op de Grote Markt op 14 juli.

Ben: ‘Waar is de tijd toen we de ‘Rumble in the jungle’-optredens organiseerden in De Blauwe Kater? Zo is voor ons alles begonnen. Een dikke tien jaar geleden zijn we dan met Radio Modern gestart. Het concept? Retroparties met muziek van de jaren 50. Met een initiatie dansen en een boudoir waar dames opgemaakt worden in de stijl van toen, met rode lippen en gestileerd haar. Zowel onze generatie – wij zijn veertigers – als het jongere publiek wil beleven hoe er toen gefeest werd. Iedereen herontdekt de muziek van toen. Radio Modern slaat vlotjes aan, overal. Vorig jaar traden we na lang nog eens op met onze liveband Benvis & his Rockets in Het Depot. Het optreden was snel uitverkocht. Daarom trakteren we graag op een herkansing, in openlucht . Put on your dancing shoes.

Geschreven op: 14 juni 2017 in: gratis, concert, dans, festival

Praktisch

vrijdag 21 juli 2017
Oude Markt | Leuven
Waar Oude Markt
Leuven
Wanneer vrijdag 21 juli 2017 van 20:00 tot 23:59
Organisatie vzw Leuvenement
Links http://www.hetgrootverlof.be

Op de agenda

Het Groot Verlof

Agenda