Gezocht: medewerkers en/of reporters voor het UiTzendteam

UiT in Leuven, UiTPAS & Erfgoedcel zoeken mensen die zich willen engageren in het promoteam.

Hou je van Leuven en breng je hier het merendeel van je vrije tijd door? Beschik je over een goede pen of maak je mooie beelden? Zijn sociale media als Facebook en Instagram je vertrouwd? Heb je een vlotte babbel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

We zoeken reporters én een promoteam. Je mag beide profielen combineren, of voluit gaan voor ééntje.

Reporter

Opdracht:
UiT in Leuven en Erfgoedcel Leuven zoeken mensen die op losse/vaste basis verslag willen uitbrengen van het vrijetijdsleven in Leuven. Je gaat naar een concert, theatervoorstelling, expo, sportactiviteit … en schrijft hierover een stukje. Of, je maakt goede foto's of een filmpje, je zorgt voor interessant materiaal voor Facebook en Instagram. Af en toe zet je ook je schouders onder een voorbeschouwing.

Wat verwachten we van je?
Je kan wervende en correcte teksten schrijven, maakt goede foto’s of filmpjes en je bent een vlotte netwerker.

Diploma’s zijn niet nodig, leeftijd is onbelangrijk.

Promoteam

Opdracht:  
De UiTPASmobiel duikt op tijdens veel leuke evenementen in de stad . Als lid van het promoteam ga jij op pad met deze UiTPASmobiel. Je geeft info over de UiTPAS, doet promotie-acties en maakt kaartjes aan voor de geïnteresseerden.

Wat verwachten we van je?
Je bent bereid om af en toe eens gek te doen. Je hebt een vlotte babbel met mensen, en je bent discreet met hun persoonsgegevens.

Wat bieden wij jou?

Je wordt gelegenheidspersoneel van de stad Leuven, directie cultuur. Je wordt in onderling overleg ingeschakeld en je wordt verloond per uur. Af en toe groeperen we voor een fijne workshop. 

Je wordt maximum 10-15 uur/maand ingeschakeld.

Interesse?

Stel jezelf voor en stuur een korte motivatie waarom jij de geschikte persoon bent om dit fijne team te vervoegen. Voor de reporteropdracht verwachten we eveneens een korte, wervende tekst/video. Het spreekt voor zich dat je deze zelf gemaakt hebt.

Mail naar UiTzendteam@leuven.be, je krijgt altijd antwoord.

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 25 juni.

Nog vragen? Stel ze via mail of laat een pm via de facebook van UiT in Leuven of Erfgoedcel Leuven.

Geschreven op: 12 juni 2018 in: doen
Geschreven door: KS