5 niet te missen voordelen met UiTPAS

10 punten

2 tickets voor de prijs van 1 voor de expo 'This is not a collection' in museum PARCUM 

‘This is not a collection’ toont objecten uit de eigen collectie en stelt deze meteen in vraag.  Je ziet een bewegend kindje Jezus, een potje medicijnen en een Madonna onder een stolp, maar ook Elvis Presley en hele kitscherige objecten. Veel stof om over na te denken.

De krant De Standaard gaf de tentoonstelling alvast **** sterren. 

P.S 1 : voor 5 punten betaal je € 5 i.p.v. € 10 voor een ticket.
P.S.2: voor 15 punten krijg je € 10 korting op de catalogus 

10 punten

2 tickets voor de prijs van 1 voor het Holebi Filmfestival

De 19de editie van het Holebifilmfestival loopt van 8 tot en met 29 november 2019. Proef drie weken lang van film, documentaire en theater rond het holebi- en transgenderthema. 

25 punten  

Een filmticket bij Cinema ZED

Cinema ZED heeft zoals gewoonlijk een uitstekende keuze van films op het programma staan. Een tip van UiT in Leuven is de historische documentaire 'De Slag om Leuven' over de Tweede Wereldoorlog in Leuven. Haast je, want deze voorstelling is met de regelmaat van de klok uitverkocht. 

30 punten  

2 voetbaltickets voor de prijs van 1 bij OHL

De sfeer op een voetbalwedstrijd is toch altijd iets bijzonder. Voor je het weet, ga je helemaal op in het spel en brul je de longen uit je lijf. Voor 30 punten krijg je 2 tickets voor de prijs van 1 voor een thuiswedstrijd van de A-kern. Het voordeel is enkel om te ruilen aan het onthaal of aan de avondkassa van het stadion. Meer info op de website van OHL.

40 punten

Een duikinitiatie bij Flippers Leuven

De Leuvense duikclub Flippers neemt je mee in de wondere wereld onder water. Tijdens de initiatieles leer je de basisvaardigheden van het duiken. En wie weet, voel jij je wel als een vis in het water. Inschrijven kan via bernd@flippers-leuven.be.

Nog geen UiTPAS? 

Ga er dan snel eentje halen op de volgende plaatsen in Leuven. Je verdient je aankoop meteen terug met een set van leuke welkomstvoordelen. Wat dacht je van een gratis zwembeurt of een ticket voor de A-kern van OHL? 

Nog niet genoeg punten gespaard?  

Ga eens langs bij een activiteiten van de vele UiTPAS-partners. Spaar een punt en geniet van de vele voordelen.

Geschreven op: 31 juli 2019 in: sport, vrije tijd, kijken en luisteren, doen, UiT met kinderen
Geschreven door: UITPAS

Op de agenda

UiTPAS VOORDELEN

Meer voordelen?