4 virtuele festivals om niet te missen

Als jij niet naar de festivals kan, dan brengen we de festivals toch gewoon tot bij jou. UiT in Leuven legde zijn oor te luisteren en spotte 4 superleuke online festivals.

TIP 1: Colora Live - elke donderdag van 20:00 tot 21:00 (t.e.m. 2 juli)

Het Colora Festival staat gekend voor zijn zeer gevarieerd programma: muziek, vuurshows, spoken word, circus, theater ... noem maar op. En omdat ze het entertainen niet kunnen laten, organiseren ze tot en met 2 juli elke donderdagavond een live show.

MEER INFO

TIP 2: 'Dag van de Buren' wordt 'Zing vanuit je kot' - vrijdag 29 mei 

Ken je de uitdrukking 'beter een goede buur dan een verre vriend?' Nee? Dan is vrijdag 29 mei het ideale moment om hen beter te leren kennen. Luister tussen 19:00 en 20:00 naar DJ Bobby Ewing op Radio Scorpio en zing uit volle borst samen met je buren mee. 

MEER INFO 

TIP 3: Bel Jazz Fest - vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei 

Jazz- en alle andere muziekliefhebbers kunnen hun hartje ophalen, want er is een echt online jazzfestival. Geniet van het kruim van de Belgische jazz, met o.a. De Beren Gieren, schntzl, An Pierlé Quartet, Bert Cools en Leuvenaar Tuur Florizoone.

MEER INFO

TIP 4: het Wereldfeest online voor het goede doel - zaterdag 6 juni 

Heel jammer dat we dit jaar niet met z'n allen naar De Bruul kunnen afzakken voor het jaarlijkse Wereldfeest. Maar ook dit Leuvense festival krijgt een online-editie. Bovendien steun je het goede doel COVID 12-12. 

MEER INFO

Geschreven op: 23 mei 2020 in: vrije tijd, kijken en luisteren, doen, UiT met kinderen
Geschreven door: UiT