Voyagers - geannuleerd

Activiteit met UiTPAS

Voorstelling geannuleerd
Wegens productionele redenen wordt deze voorstelling geannuleerd. Voor de bijhorende Boekenkamer met Marjolijn van Heemstra wordt nog een nieuwe datum gezocht.Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
-----
In 1977 vertrokken de ruimtesondes Voyager I & II op een wetenschappelijke missie naar de rand van ons zonnestelsel om daarna de interstellaire ruimte in te schieten. Aan boord een boodschap van ons hier op aarde aan iets of iemand in het heelal. Een best of van de mensheid in negentig minuten audio en iets meer dan honderd beelden. Een foto van een Chinese schoolklas, een eikenblad, een man die aan een ijsje likt. Senegalese trommels, Peruviaanse panfluiten, Mozart en Louis Armstrong. Gegraveerd op een gouden plaat, gemaakt om een miljard jaar mee te gaan. Klaar om gevonden te worden door iets of iemand.
Wie besloot er wat er mee ging en waarom? En wat gebeurt er als - in een verre toekomst - een buitenaardse beschaving een van de gouden platen ontdekt?
In een po√ętisch concert onderzoeken Marjolijn van Heemstra en muzikaal rebellencollectief Pynarello in taal en muziek wat deze kosmische flessenpost ons vertelt over wie we zijn en hoe we ooit herinnerd zullen worden in een sterrenstelsel hier ver vandaan.
om 17.00 uur duikt Marjolijn van Heemstra op in De Boekenkamer
>> in het kader van KNAL! Stadsfestival van de Big Bang
>>Meer weten over KNAL! Stadsfestival van de Big Bang?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar 30CC/Minnepoort
Dirk Boutslaan 62
Leuven
Wanneer
Prijs 16 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 3.2 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/voyagers---geannuleerd

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.