Vitale Melancholie AFGELAST

Activiteit met UiTPAS

Wegens een geval van overmacht wordt ‘Vitale melancholie’ op 16 en 23 april uitgesteld. Binnenkort wordt de nieuwe datum van ‘Vitale melancholie’ gecommuniceerd.Op 31 maart 2021 wordt Stefan Hertmans 70 jaar. Dat hij daarnaast al ruim veertig jaar schrijver is, geeft ons de uitgelezen gelegenheid hem eens wat anders te geven dan sokken of sigaren.
Behoud de Begeerte maakt een voorstelling met en over Stefan Hertmans. 'Vitale melancholie' beweegt zich door het werk van de schrijver: van zijn meest recente boek ('De opgang') tot zijn allereerste publicatie ('Ruimte’). Peter Verhelst probeerde ons overigens de loef af te steken in de wedloop om het beste geschenk. Hij eert zijn goede vriend en collega namelijk met ‘Wij waar geen eind aan komt’ (2021, De Bezige Bij), een schitterende bloemlezing van Hertmans’ poëzie die eveneens een plek krijgt in 'Vitale melancholie’.
Verder krijgt Stefan Hertmans op het podium nog gezelschap van het muzikale ensemble Revue Blanche, ‘Antigone in Molenbeek’ actrice Sachli Gholamalizad en van zijn broer, de jazzmuzikant Peter Hertmans.
meer info

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Online
thuis
Leuven
Wanneer vrijdag 16 april 2021 van 20:00 tot 22:00
vrijdag 23 april 2021 van 20:00 tot 22:00
Prijs 10 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 2 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/vitale-melancholie

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.