Verhalen over verlies en verdergaan, een voorstelling met terugspeeltheater - ONLINE

Levenzegt brengt een bijzondere vorm van improvisatietheater.

Met terugspeeltheater nodigen we ons publiek uit om persoonlijke verhalen te delen. Wij spelen die dan terug op een intuitieve manier en begeleid met muziek.

Het thema voor deze theatervoorstelling is verlies. Tijdens onze repetities delen en spelen wij onze eigen ervaringen, zo ook regelmatig rondom verlies. Dan vinden we troost en moed om verder te gaan en leren we veel van elkaars verhalen. Verhalen over je oude huis missen. Over afscheid van een huisdier. En die ene grote liefde... Verlies van gezondheid en jeugdigheid. Verlies van een dierbare... Verhalen over recent verlies of uit een verder verleden...

Tijdens deze voorstelling willen we luisteren naar de verhalen van ons publiek. Verhalen over verlies en over verdergaan na verlies.

Terugspeeltheater wordt gebruikt voor uiteenlopende doeleinden: van training tot therapie, van viering tot conflictoplossing, binnen organisaties en de bredere samenleving,...

Tot 2020 speelden wij fysieke voorstellingen. Sinds de start van de pandemie hebben wij in online terugspeeltheater een verrijking gevonden. Wij zijn er zelf zo tevreden over dat we dit zullen blijven doen, ook na deze pandemie.

Als je terugspeeltheater nog nooit gezien hebt, grijp dan nu je kans! Registreer wel snel, de plaatsen zijn beperkt! Tickets zijn incl. BTW en servicekosten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Molens Van Orshoven
Stapelhuisstraat 13
Leuven
Wanneer donderdag 20 mei 2021 van 20:00 tot 21:30
Prijs 20 euro
Organisatie Levenzegt
Website https://www.eventbrite.be/e/149544990091

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.