Veerkracht is toverkracht - Een lezing over veerkracht bij kinderen met veel praktische tips & tricks

Gratis

Een boostmoment voor wie met kinderen omgaat. Liv Leeman, auteur van het boek ‘Mijn leven als superheld’, dompelt je onder in de achterliggende visie van het boek. Waarom is elk kind een superheld? Wat gebeurt er met ons als we uitgedaagd worden in onze veerkracht en wat kan er dan helpen? Hoe kan je als ouder, hulpverlener, begeleider of leerkracht de superkrachten van je kinderen laten groeien? Liv geeft wat theoretische achtergrond en brengt praktische tips en tricks mee waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om aan de lezing deel te nemen, maar indien je het wil aanschaffen is het nog steeds te verkrijgen bij de betere Leuvense boekhandel en rechtstreeks bij CAW Oost-Brabant.

De lezing is bedoeld voor al wie met kinderen omgaat (ouders, leerkrachten, hulpverleners). De tips zijn vooral toepasbaar voor kinderen van de lagere school. Wie oudere kinderen heeft kan ook aansluiten bij de workshops van Huis van het Kind Leuven: ‘Bounce’.

Dit is 1 van de 24 activiteiten rond veerkracht die georganiseerd worden van 1 tot 10 oktober. Bekijk het volledige programma in Leuven via www.leuven.be/samenveerkrachtig en het volledige programma in Vlaanderen via www.samenveerkrachtig.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Bib Leuven – auditorium Tweebronnen
Diestsestraat 49
Leuven
Wanneer
Telefoon 0494 58 93 68
E-mailadres greet.monstrey@cawoostbrabant.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.