STUFF. - Het Depot

Activiteit met UiTPAS

Music from outer space. Ofte: vijf hypertalenten die samen een avant-gardistische stijlencocktail van jazz, electronica, funk en hiphop produceren.

Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen. Eén bestelling = één bubbel. Jouw bubbel bestaat uit de personen waarmee je tickets hebt aangekocht. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

Het Belgische STUFF. bestaat uit vijf absolute rasmuzikanten. Hun unieke STUFF.-klank filteren ze uit een gigantische resem stijlen en daarmee pronken ze al enkele jaren heel erg lonely at the top van de Belgische live-scene.

STUFF. zit in de invloedssfeer van de ijle jazzy elektronica van Amon Tobin, de postrockjazz van Tortoise, de jazzfusion van wijlen Marc ‘Telex’ Moulin en de cut-ups van Flying Lotus. Maar bovenal vormt STUFF. een band die heerlijk virtuoos zichzelf is én blijft.

Op 11 juni presenteren ze hun derde album in Het Depot: 'T(h)reats'. Wie STUFF. al eerder aan het werk zag, hoeft niet overtuigd te worden. STUFF. is bedwelmend, overrompeld, beklijvend, maar bovenal groovet STUFF. zoals jazz behoort te grooven. Promiscue, hypernerveus en waanzinnig strak.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Muziekcentrum Het Depot
Martelarenplein 12
Leuven
Wanneer
Prijs 16 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 3.2 euro
Organisatie Muziekcentrum Het Depot
Website https://www.hetdepot.be/concerten/stuff-releaseparty-threats

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.