STAKE - Het Depot (nieuwe datum)

Activiteit met UiTPAS

Het Depot sluit tot 6 april de deuren n.a.v. COVID-19. Dit concert wordt daarom verplaatst naar dinsdag 1 december 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier: http://bit.do/hdcoronavirus.
--
Meer dan een decennium geleden begonnen vier schaamhaarloze snotapen muziek te maken in een klein repetitiekot in Flanders’ Fields. Dat de luide herrie die ze toen maakten onder de naam Steak Number Eight het zo ver zou schoppen, hadden ze nooit kunnen dromen. Van de grootste concertzalen van België uitverkopen, op de grootste metalfestivals van Europe staan, tot op tournée gaan met bands als Mastodon, The Dillinger Escape Plan, Alice Cooper en Deftones. Ze deden het allemaal.

Niemand zag het aankomen toen de band in 2018 bekendmaakte ermee te stoppen. Een echt afscheid was het echter niet. De vier bandleden besloten samen verder te gaan onder de naam STAKE.

STAKE tekende inmiddels een platencontract met het gerenommeerde Britse 'HASSLE RECORDS'. Hun eerste album is een feit: 'Critical Method'. We horen luide atmosferische post- en sludge-metal, maar dan met een ongezien vernieuwde energie! Live te ontdekken in Het Depot.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Muziekcentrum Het Depot
Martelarenplein 12
Leuven
Wanneer
Prijs 18 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 3.6 euro
Organisatie Muziekcentrum Het Depot
Website https://apps.ticketmatic.com/widgets/hetdepot/flow/hetdepot?event=612801892934&l=nl#!/addtickets

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.