Seniorenmaand

November is, nog meer dan anders, dé seniorenmaand in Leuven. Na de lange coronaperiode is het echt wel tijd voor een warm weerzien. Tijdens de Seniorenmaand kunnen Leuvense senioren niet alleen terug samenzijn met vrienden en vriendinnen, maar ook nieuwe mensen leren kennen en een heerlijke novembermaand beleven.
Voor ieder wat wils.
Tijdens de Seniorenmaand biedt de stad samen met verschillende partners een uitgebreid en gevarieerd programma aan. Leuvense senioren kunnen zo kiezen uit een brede waaier van maar liefst 67 verschillende activiteiten. De thema’s zijn erg uiteenlopend: cultuur, ontmoeting, samen aan tafel, digitalisering, sport en ontspanning. Sommige activiteiten worden meerdere keren georganiseerd. Zo krijgt iedereen de kans om deel te nemen. De meeste activiteiten zijn gratis. Voor sommige moet je wel inschrijven.

Deze seniorenmaand omvat dit jaar een brede waaier van 67 verschillende activiteiten waarvan enkele meermaals georganiseerd worden opdat iedereen de kans krijgt om deel te nemen.
Enkele voorbeelden zijn een filmvoorstelling, rondleidingen in M Leuven, de seniorenmatinee, praatcafé mantelzorg, opendeurdag in lokale dienstencentra, een feestmenu met muzikaal optreden, initiatie Whatsapp en een digicafé, yoga, bingo, een schilderatelier, en veel meer.

Je kan de programmabrochure bestellen via samenleving@leuven.be of 016/27 26 18. Deze wordt opgestuurd met de post.
Of je kan de brochure gratis afhalen in het stadskantoor en bij alle deelnemende locaties.

Het volledige programma vind je ook online op www.leuven.be/seniorenmaand.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar In Groot-Leuven en buurgemeenten
Regio Leuven 1
Leuven
Wanneer Van maandag 01 november 2021 tot dinsdag 30 november 2021
Organisatie Stad Leuven
Telefoon 016/27 26 18
E-mailadres samenleving@leuven.be
Website http://www.leuven.be/seniorenmaand

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.