Samen op weg naar herstel bij eetstoornissen - Boekvoorstelling - 40 jaar ANBN

Gratis

Vele veerkrachtige verhalen, beelden en ervaringen met herstellen van een eetstoornis werden verzameld in een boek. Hiermee wil de vrijwilligersorganisatie voor personen met een eetstoornis en hun familieleden, ANBN, op haar 40ste verjaardag de stem geven aan iedereen die op één of andere manier betrokken is bij het herstellen van eetstoornissen. Dit boek wordt voor het eerst voorgesteld aan het publiek: verschillende bijdragen worden voorgedragen, gezongen of toegelicht door de auteur, kunstenaar of vrijwilligers van de organisatie. Nadien is er gelegenheid om in gesprek te gaan en om het boek aan te kopen.

De avond staat open voor iedereen die meer wil weten over psychisch lijden: wat doet dit met mensen en wat doen mensen ermee? Er wordt vertrokken vanuit de eetstoornisproblematiek, maar de ervaringen zullen ook herkenbaar zijn voor mensen met andere vormen van psychische kwetsbaarheid.

Augustinessenklooster Romaanse poort & kapel, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven
Lokaal 00.31AW - vergaderlokaal A 1.3 1e verdieping

Dit is 1 van de 24 activiteiten rond veerkracht die georganiseerd worden van 1 tot 10 oktober. Bekijk het volledige programma in Leuven via www.leuven.be/samenveerkrachtig en het volledige programma in Vlaanderen via www.samenveerkrachtig.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Augustinessenklooster Romaanse poort & kapel
Brusselsestraat 63
Leuven
Wanneer
E-mailadres info@anbn.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.