Ronde van Leuven, zondag 25 augustus 2019

Op de laatste zondag van augustus kan je gaan fietsen rond Leuven. Vertrekken kan in Bierbeek, Blanden, Kortrijk-Dutsel, Lovenjoel en Winksele. Je kan op elke startplaats kiezen voor een tocht van +- 80 km of +- 45 km. In Bierbeek, Blanden en Kortrijk-Dutsel start ook een tocht van 20 km. In Winksele (13 km) en Lovenjoel (15 km) werd een leuke fotozoektocht voor het hele gezin uitgestippeld.

Op de laatste zondag van augustus kan je gaan fietsen rond Leuven. Vertrekken kan in Bierbeek, Blanden, Kortrijk-Dutsel, Lovenjoel en Winksele. Op elke startplaats wordt er animatie voorzien en kan je even op adem komen met een hapje en een tapje. Je kan op elke startplaats kiezen tussen een tocht van ongeveer 45 km of 80 km. In Bierbeek, Blanden en Kortrijk-Dutsel vertrekt ook een tocht van 20 km. In Winksele (13 km) en Lovenjoel (15 km) werd een leuke fotozoektocht uitgestippeld. Een ideale uitstap voor het hele gezin! We kiezen voor alle tochten zoveel mogelijk voor mooie, rustige wegen. Hierdoor zullen we ook over onverharde wegen fietsen.

Starten kan tussen 8u en 15u (tot 14u voor de grote ronde). Je kan ter plekke op de startplaats van jouw keuze inschrijven. Vooraf inschrijven is niet mogelijk. Bij je inschrijving ontvang je een routebeschrijving en alle tochten zijn duidelijk afgepijld. Door je inschrijving ben je ineens ook verzekerd (sportverzekering aangeboden door Sport Vlaanderen). Bovendien maak je door je inschrijving kans op een mand lekkere streekproducten!

De startplaatsen:
  • Bierbeek: parochiezaal, Dorpsstraat 28. Keuze uit 20 km, 45 km of 80 km
  • Blanden: ontmoetingscentrum, Bierbeekstraat 8/b. Keuze uit 20 km, 45 km of 80 km
  • Kortrijk-Dutsel: Dorpsplein. Keuze uit 20 km, 45 km of 80 km
  • Lovenjoel: 't Stichelke, Kerkstraat 1. Keuze uit fotozoektocht 15 km of fietstochten 45 km of 80 km
  • Winksele: sporthal, Warotstraat. Keuze uit fotozoektocht 13 km of fietstochten 45 km of 80 km
Vertrek: vanaf 08u00

Waar Verschillende startplaatsen rondom Leuven
DIESTSEVEST
Leuven
Wanneer
Prijs 3 euro
Organisatie Werkgroep Ronde van Leuven
E-mailadres vlaamsbrabant@landelijkegilden.be
Website http://www.rondevanleuven.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.