Repair café Heverlee

Gratis

Iedereen heeft thuis wel wat kapotte spullen aan de kant staan. Vaak gooi je die niet graag weg, want wellicht zijn ze eenvoudig te herstellen door iemand met wat kennis van zaken. Maar waar vind je zo iemand ?

Misschien wel in een van onze Repair Cafés ! Tijdens zo’n evenement proberen vrijwilligers met reparatiekennis je kapotte spullen te herstellen. Zij beschikken over het nodige gereedschap en materiaal om de reparaties uit te voeren. Je kan dus langskomen met een defect draagbaar huishoudtoestel of IT-toestel (laptop, PC, printer, …) om dit te laten repareren.

De herstelling is gratis maar je moet vooraf je toestel registreren en een tijdslot reserveren om een te grote toeloop te voorkomen. Dat helpt meteen ook de wachttijd te beperken want zo wordt de kans groter dat er meteen iemand aan jouw toestel kan gaan sleutelen.

RESERVEREN: Dat kan via deze link: https://forms.gle/KcRiddrfT1TYy7dw6

Opgelet: We werken in een woonzorgcentrum: draag bij het circuleren in het gebouw een mondmasker en respecteer corona-afstanden.

TOESTEL REGISTREREN: Meld je defect toestel online aan voor het event, via deze link: https://www.repairconnects.org/nl/registreer-toestel/maakbaar-leuven/1

Waar Annuntiaten WZC
Naamsesteenweg 355
Heverlee (Leuven)
Wanneer
Organisatie Maakbaar Leuven
Website http://www.maakbaarleuven.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.