Reiki I cursus

Reiki is een energetische behandelmethode waarbij er gewerkt wordt met Universele Levensenergie (ook wel Ki, Chi of Prana genoemd). Dit is de levenskracht die in en rondom ons stroomt. Tijdens een Reiki behandeling wordt levensenergie doorgegeven via de handen van de gever/behandelaar aan de ontvanger/cliënt. Reiki gaat naar die plekken in je systeem waar er behoefte aan is en werkt door op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Reiki ondersteunt het natuurlijke helingsvermogen (immuunsysteem) van het lichaam, bevordert o.a. angst-, pijn- en stressreductie en draagt bij aan je bewustwordingsproces.

Het Reiki-systeem waarop deze cursus is gebaseerd, werd vorige eeuw ontwikkeld door de japanner Mikao Usui en bestaat uit 3 graden: Reiki I, II en de mastergraad. Elke graad is compleet, je hoeft niet alle graden te doen om met Reiki aan de slag te gaan, en staat voor een bepaald niveau van kunnen werken met en ervaren van de energie.

In de eerstegraads cursus leer je hoe je Reiki kan gebruiken voor jezelf en anderen (bv. familie, vrienden, dieren, planten). De cursus wordt gegeven in 4 dagdelen waarin je wordt afgestemd op de Reiki energie. Naast de initiaties krijg je uitleg over wat Reiki wel en niet is, waar Reiki vandaan komt en vooral: wat het voor je kan doen en hoe je het in je dagelijks leven voor jezelf en anderen kan inzetten. Je oefent o.a. de basis handposities zodat je een volledige en een verkorte Reikibehandeling kan geven en je leert ook hoe je jezelf Reiki kan geven. Er is tijdens de cursus steeds ruimte om vragen te stellen en met elkaar uit te wisselen.

Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat.

De cursus wordt gegeven door Liesbeth Delmarcel. Zij is een ervaren energetisch therapeut en reikimaster/leraar. http://www.energetischlichaamswerk.com/over-liesbeth--visie.html

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Praktijk voor energetische therapie en coaching
Jozef Deveusterlaan 20
Kessel-Lo (Leuven)
Wanneer
Prijs 195 euro
Organisatie Liesbeth Delmarcel
Telefoon 0498597845
Website http://www.energetischetherapie.net
Links http://www.energetischetherapie.net
http://www.energetischetherapie.net

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.