Prideweek (ONLINE)

Vandaag, 17 mei, is het IDAHOT, de begin van de pride week die eindigt op 24 mei. In alle Vlaamse gemeenten zal je de regenboogvlag terugvinden. Maar lukt dit ook digitaal?

Alvast bedankt voor het doorsturen van je foto of foto's. We zijn enorm blij dat jullie met ons verbonden willen blijven! Jullie foto's hebben we omgezet in een digitale regenboogvlag, de video vindt u onderaan dit bericht.

Nu willen we jullie hulp vragen om deze digitale regenboogvlag massaal te hijsen via Facebook. We willen, in deze corona-tijden van vele uren achter de computer, de boodschap van IDAHOT ook online verspreiden. Daarbij hopen we zoveel mogelijk gemeenten te bereiken, de inwoners van de gemeenten, die mee onze digitale regenboogvlag willen posten op hun tijdlijn met: #IDAHOT #jouwgemeente #IEDEREENVERBONDENMETELKAAR.

Daarnaast willen we een overzicht ontvangen van welke gemeenten er al vertegenwoordigd zijn bij het delen van de digitale regenboogvlag. Daarom vragen we ook om het registratieformulier zoveel mogelijk te verspreiden zodat iedereen zijn gemeente kan doorgeven aan ons zodat wij kunnen opvolgen waar ook de digitale regenboogvlag vanaf NU zal hijsen.

Willen jullie onderstaande gegevens ook delen op jullie Facebookpagina?
* Registreren doe je hier: https://forms.gle/cYzkFjAVMTgU1u3cA
* De video vind je hier: https://youtu.be/xCvUYk1s-AQ

FIJNE IDAHOT VANUIT ONS KOT!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Online Aanbod
UiT in Leuven
Leuven
Wanneer
Organisatie GIFLeuven
Website https://www.facebook.com/GIFLeuven

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.