ONLINE | Schrijven voor kinderen en jongeren: van prentenboek tot young adult - Volzet

Activiteit met UiTPAS

Dit is een ONLINE cursus die integraal doorgaat in een virtuele lesomgeving. We werken de inhoud van de sessies op zo'n manier uit dat het online gegeven een meerwaarde is bij het deelnemen! Meer info onderaan de tekst en op www.wisper.be/voorjaar21
///
Annie M.G. Schmidt, Marc De Bel, Astrid Lindgren. Je wil net als hen dolgraag voor kinderen of jongeren schrijven? Deze cursus helpt je op weg. Van het eerste idee voor een kinderverhaal naar het ontwikkelen van personages. Van het verhaalscenario naar woordenschat en humor. Van het vinden van ideeën naar de mogelijkheden om met je verhalen naar buiten te komen.
Je volgde al een cursus kinderverhalen? Geen probleem. Iedereen is welkom. Sandrine heeft een haast onuitputtelijke koffer vol oefeningen en plukt er speciaal voor jou graag nieuwe uitdagingen uit.
Zo werken we: deze cursus verloopt deels via Zoom en deels via mail. Je ontvangt op voorhand nog een mail met praktische instructies over de gebruikte platformen!
+++
Op 27 januari houden we een gratis online kick-off via Zoom voor wie nieuwsgierig is naar onze aanpak op vlak van groepsdynamiek en uitwisseling tijdens online sessies. Meer info vind je op ONLINE Kick-off: kennismaking met online sessies

Begeleiders: Sandrine Lambert

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar In uw kot
x
Leuven
Wanneer
Prijs 83 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 16.6 euro
Organisatie WISPER
Telefoon 016/25 16 21
E-mailadres saskia@wisper.be
Website https://www.wisper.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.