Onheil in Black Creek

Activiteit met UiTPAS

Ooit was Black Creek, genoemd naar de Zwarte Beek die het terrein begrensd, een bloeiend Vlaams westerndorp. Nu moet Dirk, de zoon van de stichter, het uit handen geven. Black Creek wordt helemaal anders. De jonge generatie wil er een “Educatief en Klimaatneutraal Ervaringsgericht Multicultureel Ecocentrum” van maken.
Het valt onze held, inmiddels een prille zestiger, erg zwaar om zich aan te passen aan een wereld waarin granola, klimaatspeeltuintjes en het therapeutisch aaien van schapen vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is er nog de bizarre nasleep van het wekelijkse spektakel ‘het ophangen van een paardendief’, dat vijftien jaar eerder een keertje fout liep.
Ze gooien zich muzikaal in een duel tussen country, blues en tribale ritmes. De muziek geeft het verhaal de sporen, jaagt de verteller op en laat het publiek mee wegduiken voor onverwachte steigeringen van het plot!
Lucas Van den Eynde is de John Wayne van de Vlaamse TV en theater. Aan zijn zijde staan multi-instrumentalist Bo Spaenc en gitaar sidekick Bart Van Huyck. Hugo Matthysen kroop achter zijn schrijftafel voor dit oer-Vlaams cowboyverhaal.
Met gratis inleiding door Peter Anthonissen om 19u15 in de foyer.
Opgelet:Onder de huidige coronaregels valt dit event onder de verplichting van het Covid Safe Ticket voor iedereen ouder dan 12 jaar. Indien de situatie tegen de eventdatum verandert, dan zullen we daar uiteraard ook over communiceren. Lees alles over de actuele veiligheidsregels op de veilig genieten pagina.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar 30CC/Minnepoort
Dirk Boutslaan 62
Leuven
Wanneer
Prijs 18 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 3.6 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/onheil-in-black-creek

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.