Meskerem Mees - Het Depot

Activiteit met UiTPAS

De soul van Nina Simone, de panache van Joni Mitchell, de frisheid van Jade Bird en een stemgeluid zo puur als bronwater.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 16 juni 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen. We raden echter iedereen aan om per bubbel van vier tickets te bestellen. De plaatsen vooraan in de zaal zullen enkel uit bubbels van vier bestaan.

Eén bestelling = één bubbel. Jouw bubbel bestaat uit de personen waarmee je tickets hebt aangekocht. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

De Oost-Vlaamse singer-songwriter Meskerem Mees, een grande dame van twintig met Ethiopische roots, brengt stripped down folk songs. Ze pakt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van haar partner in crime Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy.

Met een ontwapenend stemgeluid, folky fingerpicking en spaarzame cellotonen werd ze finaliste van Sound Track 2019. Ook de jury van Humo's Rock Rally 2020 is lovend: "Straf hoe ze de zaal stil kreeg", "clevere teksten" en "gewoon goed over de hele lijn" zijn maar enkele van de vele lovende reacties.

Haar debuutsingle ‘Joe’ verscheen begin mei en werd als Catch Of The Day meteen in hoge rotatie opgepikt door Studio Brussel. Ze stond er ook drie weken lang mee op de eerste plaats in De Afrekening. Voeten op de grond en elke noot recht uit het hart: dat is Meskerem Mees.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Muziekcentrum Het Depot
Martelarenplein 12
Leuven
Wanneer woensdag 16 juni 2021 van 20:00 tot 23:00
Prijs 14 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 2.8 euro
Organisatie Muziekcentrum Het Depot
Website https://www.hetdepot.be/concerten/meskerem-mees

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.