Laureatenconcert piano

Activiteit met UiTPAS

De eerste drie laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd Piano maken hun opwachting op dit galaconcert met het Brussels Philharmonic.

NIEUWE DATUM?

Dit concert stond oorspronkelijk gepland op 10 juni 2020, maar wordt - net zoals de Koningin Elisabethwedstrijd Piano zelf - verplaatst naar 2021 omwille van de coronamaatregelen. Tickethouders ontvingen hierover een persoonlijk bericht.

De nieuwe datum blijft onder voorbehoud van eventuele verdere veiligheidsmaatregelen. We verkopen daarom geen bijkomende tickets. Zodra er meer zekerheid is over de organisatie van de nieuwe datum, beslissen we of er een extra verkoop wordt gestart.

LAUREATENCONCERT PIANO

Oorspronkelijk bedoeld voor viool gaf de 'Ysaÿewedstrijd' zijn erfenis in 1951 door aan de 'Koningin Elisabethwedstrijd' (KEW). In mei 2021 organiseert de KEW de sessie voor piano. Deze prestigieuze wedstrijd is bedoeld voor de meest begaafde pianisten, die klaar zijn om aan een internationale carrière te beginnen.

Dit laureatenconcert is jouw kans om de talenten live en zonder wedstrijdstress te horen, attent begeleid door het Brussels Philharmonic.

Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
Leuven
Wanneer vrijdag 11 juni 2021 van 20:00
Prijs 30 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 6 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/laureatenconcert-piano

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.