Jaouad - Het Depot

Activiteit met UiTPAS

Stomende grooves met een scheut spiritulaiteit en engagement. Een belevenis op elk podium, zonder barrières en met een warm hart.

Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen. We raden echter iedereen aan om per bubbel van vier tickets te bestellen. De plaatsen vooraan in de zaal zullen enkel uit bubbels van vier bestaan.

Eén bestelling = één bubbel. Jouw bubbel bestaat uit de personen waarmee je tickets hebt aangekocht. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

Als multidisciplinair kunstenaar en activist slaat Jaouad Alloul bruggen tussen de verschillende identiteiten die hij rijk is. Zijn verleden als dragqueen, het opgroeien als moslim en zijn artistieke talent maken hem vandaag tot wie hij is: theatermaker, muzikant, presentator, lgbtq-activist en zoveel meer. Als theatermaker bouwde hij op korte tijd een indrukwekkend palmares op met onder andere de producties 'Zeemeermin', '#Messias' en 'De Meisje'.

Twee jaar geleden verscheen Jaouads eerste ep, waarvan de single ‘Hard To Love’ werd opgepikt door verschillende radiozenders. Dit lanceerde hem op muzikaal vlak. ‘MESSIAS’, zijn eerste album, is gewijd aan verlies en overtuiging. Net als Jaouad zelf, laat ook ‘Messias’ zich niet in een hokje wurmen. Het album bevat twaalf nummers die zich uiteenlopend als soul, pop, r&b en gospel laten omschrijven. De muziek wordt gedreven door een combinatie van spontane vondsten en melodieën die zich een weg recht naar uw oor wurmen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Muziekcentrum Het Depot
Martelarenplein 12
Leuven
Wanneer
Prijs 12 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 2.4 euro
Organisatie Muziekcentrum Het Depot
Website https://www.hetdepot.be/concerten/jaouad

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.