Hangar

Activiteit met UiTPAS

Meertalige theatervoorstelling over drie mensen die vast komen te zitten in een ondergesneeuwde loods. Communicatie is moeilijk: ze hebben geen gemeenschappelijke taal. Hulp laat op zich wachten en de gestuntelde dialogen maken plaats voor monologen. De reizigers keren zich naar binnen en proberen elk op hun manier om te gaan met de stilte die tussen hen in hangt.
Samen met muzikant Gerrit Valckenaers presenteert Lucas een wereld zonder prikkels, keuzes of verantwoordelijkheden en laat hiervan de schoonheid en de waanzin zien.
Op 19 mei is er een bijzondere versie van Hangar. De voorstelling zal live in de ether gaan via een kleine radiozender, op het dak van OPEK in Leuven, van waaruit Gerrit Valckenaers live de muziek van de voorstelling zal spelen. In een omtrek van één kilometer is de klank te ontvangen via 90.1 FM. Haal dus die transistorradio van de schouw, snor die oude walkman op of stem af met je autoradio voor een bijzondere, gedeelde theaterervaring. Bij aankoop van je ticket krijg je een mooi uitgegeven tekstboek met de vertaling van de dialogen. Dat is bijzonder nuttig, want in Hangar hoor je naast Nederlands ook Italiaans en Farsi.Met je ticket kan je op 19 mei tussen 16u en 20u het mooi uitgegeven tekstboek (met Nederlandstalige vertaling) komen afhalen aan OPEK.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar OPEK
Vaartkom 4
Leuven
Wanneer woensdag 19 mei 2021 van 20:00 tot 22:00
Prijs 10 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 2 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/hangar-1

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.