Groepscoaching Burn-Out : Zieken

Sessies voor mensen met een Burn-Out

Deze sessie is bedoeld voor mensen die een burn-out hebben of mensen die bang zijn om reeds een burn-out te hebben of er binnenkort in te belanden.

In deze groepssessies is er ruimte voor discussie. We stellen een empatische en vertrouwde luisteromgeving op. Zij die willen spreken doen dit, zij die liever zwijgen, zijn ook zeker welkom.

Er is geen vast stramien in de sessies. De sessies kunnen ook perfect los van elkaar gevolgd worden. We vertrekken van wat de deelnemers aanhalen en discussiËren hierop verder.

In bepaalde gevallen, zullen ook bepaalde technieken besproken worden die in een herstelproces van een burn-out kunnen helpen.

Je Cameleon Coach is een Relaxatie Therapeute en Coach, hij/zij is in geen geval een dokter, psychologe of psychiater. Een sessie bij Cameleon Coaching vervangt nooit een sessie bij een dokter.

Wel zijn deze sessies zeer nuttig als aanvulling, wanneer je nood hebt om te weten hoe het met anderen gaat, dat het beter wordt. Wanneer je nood hebt aan sociale contacten, aan mensen die begrijpen wat het is om een burn-out te hebben, met het wakend oog van je Cameleon Coach om zeker niet in een klaagzang te vervallen. Wanneer je tips van anderen kunt gebruiken om beter te gaan, zodat je kunt kijken wat bij hen gewerkt heeft, of ook niet. Kortom, om je minder alleen te voelen.

Rond een koffie of thee, in een ontspannen omgeving, werken we samen aan je herstelproces.

Ben je een naasten van iemand met een Burn-Out? Kijk dan op het event: Sessies voor naasten van mensen met een Burn-Out

Duur van de sessie:
2 uur waarvan het laatste half uurtje bestaat uit een vrij moment waar je ervaringen met elkaar kunt wisselen rond een kopje koffie of thee

Prijs van de sessie : 15 euro

Wat neem je mee?
Notietieboekje
Schrijfgerief

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Romaanse Poort
Brusselsestraat 63
Leuven
Wanneer
Prijs 15 euro
Organisatie Cameleon Coaching
E-mailadres info@cameleoncoaching.be
Website https://www.facebook.com/events/427138591467735/

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.