Emma Bale - Het Depot (nieuwe datum)

Activiteit met UiTPAS

Het Depot sluit tot 6 april de deuren n.a.v. COVID-19. Dit concert wordt daarom verplaatst naar donderdag 3 december 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier: http://bit.do/hdcoronavirus.
--
Met hits als 'Run, 'Curaçao', 'Worth It' en 'Cut Loose' staat Emma Bale op jonge leeftijd meteen aan de top van de Belgische popmuziek. In 2017 werd ze de jongste MIA-winnares óóit en nam ze de award voor 'Beste Solo Vrouw' mee naar huis. Datzelfde jaar trad ze op de Dance Hall op Pukkelpop en stond ze in een uitverkochte AB Club. Een jaar later speelde ze in de zomer haar eerste show op Rock Werchter.

Op amper twintigjarige leeftijd heeft ze intussen al op verschillende Europese podia gestaan en werden haar songs meer dan vijftig miljoen keer gestreamd. Dat ze sterker dan ooit terug is, bewijst ze met nieuwe single 'Joan'.

Emma Bale trekt in het voorjaar van 2020 naar Belgische en Nederlandse concertzalen voor een aantal exclusieve liveshows waar ze haar nieuw werk zal voorstellen. Een passage in Het Depot kan uiteraard niet ontbreken. Welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Muziekcentrum Het Depot
Martelarenplein 12
Leuven
Wanneer
Prijs 14 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 2.8 euro
Organisatie Muziekcentrum Het Depot
Website https://apps.ticketmatic.com/widgets/hetdepot/flow/hetdepot?event=464409442821&l=nl#!/addtickets

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.