Duinen-Heide: Zomerkamp 1 'Terra Nova'

Activiteit voor kinderen

Bij Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE heb je een keuze uit 11 kampen van 11 dagen in de zomer en 7 dagen in de andere vakanties. Behalve het tentenkamp gaan alle kampen door in ons jeugdverblijfcentrum in Bellefontaine (de Ardennen).

Dit jaar is het algemeen verhalend kader De ruimte: 'A Space Odyssey". Elk kamp vertelt daarin een deelverhaal : voor het eerste zomerkamp is dat 'Terra Nova'. Geleerden hebben een leefbaar planeet ontdekt die op de Aarde lijkt.

De 6 tot 12-jarigen schrijven in voor een themakamp met een sfeervol eigen verhaal dat de rode draad vormt tussen alle activiteiten. We spelen in de bossen, gaan op stap, spetsen en ravotten in het water, bouwen kampen, trekken op speurtocht, … Het wordt reuze gezellig ! Verkleedkledij is meer dan welkom !
De 12 tot 16-jarigen kruipen in de huid van figuren uit een verhaal van een land, een werelddeel. Je wordt keer op keer op de proef gesteld in sport– en bosspelen, natuurtochten, oriëntatielopen, kaartlezen, exploraties, sjorren, een potje koken, een kampvuur, …We maken maximaal gebruik van de omgeving.

Wil je meer info, download het programmaboekje op onze website.
Deelnemers, jongeren dan 12 jaar, krijgen een fiscaal attest.
Een autocar brengt iedereen naar de kampplaats.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Jeugdheem te Bellefontaine - Vertrek Leuven
Bodartparking
Leuven
Wanneer
Prijs 270 euro
Organisatie Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE vzw
Links http://www.duinen-heide.be/home
http://www.duinen-heide.be/home/inschrijving-kampen/

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.