Djempi en Bontempi

Het ontwapenende muzikale duo met Luk De Graaff op gitaar en zang en Alain Louie op gitaar , zang , percussie & mondharmonica is niet in een vakje te stoppen.
Deze twee hartveroverende zangers met ziel en een vleugje humor, elk een akoestische gitaar en bellen aan hun voeten, brengen liedjes die nagenoeg iedereen kent.
Vanop hun stoel en met hun eigen authentieke stijl met een snuifje retro, weten deze charmante rockers jong en oud te bekoren met ‘geleende’ bekende hits.
De eenvoud in hun samenzang siert in dit geval en brengt de luisteraar al snel terug in de tijd.
Hun repertoire gaat van heerlijke Franse chansons waarop je moeder in de keuken danste, over vaste waarden van de Kinks, via chicanorock van Los Lobos, naar evergreens uit de tijd dat Blondie een begrip was. Maar er is ook ruimte voor heerlijke Vlaamse schlagers over gelijkaardig schoon vrouwvolk afgewisseld met opzwepende castagnettenritmes in het… Spoinsch Leives!
Hun sans chichi-aanpak is hun handelsmerk, hun live optredens een ware verademing in digitale tijden van Twitter, instagram- en Facebookposts.
Laat je hart meteen veroveren en laat vervolgens je brein nagenieten van de bakelieten deuntjes, Franse chansons of authentieke blues, want een spoor van endorfines en dopamines is wat ze er achterlaten.
Alain Louie is frontman van oa Les talons gitans. Componist-muzikant Interpretator en performer van Leuvens tot Kretenzisch.
Luk De Graaff is all-round muzikant , bassist bij Neeka , gitarist bij Bj Scott, Big Bill, Tom Robinson, The Wolfbanes, Admiral Freebee en songwriter-arrangeur -zanger.

Waar Het Groot Ongelijk
Diestsesteenweg 97
Kessel-Lo (Leuven)
Wanneer Van vrijdag 24 juni 2022 tot vrijdag 24 juni 2022
Organisatie Het Groot Ongelijk

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.