Digitaal rondetafelgesprek met families regio Waas en Dender

Gratis

In 2020 heeft Similes het PC Sint-Hiëronymus uit Sint-Niklaas begeleid in een denkoefening rond familiebeleid. Tijdens twee digitale rondetafelgesprekken konden betrokken familieleden hun zeg doen. Het ziekenhuis gaat aan de slag met verbetervoorstellen die aan bod kwamen tijdens dit overleg.

Sint-Hiëronymus wil ook in de toekomst nauw samen werken met Similes om de stem van familie luid te laten klinken en om lotgenotencontact uit te bouwen. Het ziekenhuis maakt samen met Similes Waas en Dender stilaan plannen voor nieuwe initiatieven na de coronacrisis. Wat als … we voldoende vrijwilligers kunnen enthousiasmeren voor de werking van een inloophuis voor familie in Sint-Niklaas, of voor activiteiten in andere steden en gemeenten in de regio?

Waar een wil is, is een weg. Op maandag 25 januari 2021 zitten we opnieuw digitaal samen met alle geïnteresseerde familieleden uit de regio Waas en Dender. We delen noden en ervaringen en gaan samen na hoe we fysieke bijeenkomsten kunnen plannen eens de coronamaatregelen dat toelaten. We hopen dat ook jij die avond je stem laat horen. Van harte welkom!

Begeleiding: Veerle Aendekerk, algemeen directeur Similes en Joris De Keukelaere, vrijwilliger bij Similes Waas en Dender

Bron: UiTinVlaanderen.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.