Dag van de Buren

Gratis

Op vrijdag 28 mei is het weer zover: de Leuvense Dag van de Buren! Ook dit jaar kunnen we nog niet op de normale manier met onze buren samenkomen, dus voor de tweede keer organiseren we de muzikale versie, met respect voor de coronamaatregelen. Warm alvast je stembanden op voor ‘Zing uit uw kot!’

Muziek verbindt. Daarom houden we op vrijdag 28 mei tussen 19.00 en 22.00 uur een heuse Leuvense zangstonde. Stem af op Radio Scorpio 106 FM of via www.radioscorpio.be (luister zoveel mogelijk via de FM-band), zet ramen en deuren open en zing samen met je buren uit volle borst mee. DJ Bobby Ewing rijgt de meezingers aan elkaar tot 20 uur. Daarna draait Radio Scorpio nog verzoeknummers.

Schrijf jouw straat in via www.leuven.be/dagvandeburen. Zo ontvang je een promopakket met uitnodigingskaartjes en affiches. Roep hiermee je buren op om mee te zingen op 28 mei! Je kan een verzoeknummer aanvragen en kans maken op een gratis straatoptreden van één van de acts uit het aanbod van buurtcultuur (www.leuven.be/buurtcultuur).
Inschrijven kan tot en met 6 mei.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Leuven en deelgemeenten
-
Leuven
Wanneer
Organisatie Stad Leuven

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.