CM-Gezondheidspunt Leuven: Dag van de Zorg

Gratis

Op?zondag 15 mei?openen de CM-Gezondheidspunten van Leuven, Genk, Kortrijk, Mol en Sint-Niklaas hun deuren voor Dag van de Zorg. Ook CM-Zorgverblijf Ter Duinen in Nieuwpoort doet mee.

Het CM-Gezondheidspunt is een ontmoetingsplaats waar mensen ideeŽn uitwisselen en activiteiten inrichten om de gezondheid en het welzijn in de eigen buurt en gemeente te bevorderen.

Wil je graag meer te weten komen over thema?s zoals thuiszorg, dementie, verbindende communicatie, mantelzorg, ergotherapie, gezondheid, beweging en jouw vrijwilligerstalent, dan ben je in het CM-Gezondheidspunt Leuven aan het goede adres.

Het CM-Gezondheidspunt biedt op zondag 15 mei van 10 tot 17 uur doorlopende activiteiten aan die vrij toegankelijk zijn. Je maakt er kennis met de CM-gezondheidsconsulenten en de CM-Gezondheidsacademie. Heb je zin om te wandelen? Dat kan met een begeleide wandeling ?Positieve Gezondheid? en een toegankelijke stadwandeling i.s.m. Komaan.

Ontdek zeker de Snoezelmobiel van Casa Magnolia en ga langs bij de Goed Thuiszorgwinkel waar je een gratis hoortest kan doen. Wij voorzien twee danspauzes onder begeleiding van Open Dansvloer.

Daarnaast kun je je inschrijven voor een aantal infosessies en workshops die per locatie verschillen. Ontdek het dagprogramma in jouw regio en schrijf je in op http://www.cm.be/dagvandezorg.

CM trakteert iedereen op een hapje en een drankje met de nodige animatie voor groot en klein. Bovendien ontvangen de eerste 100 bezoekers een CM-goodiebag.

Waar Gezondheidspunt CM Leuven
Koning Leopold I-straat 34
Leuven
Wanneer Van Sunday 15 May 2022 tot Sunday 15 May 2022
Organisatie Christelijke Mutualiteit
E-mailadres sponsoring.vlbb@cm.be
Website http://www.cm.be/dagvandezorg

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.