BistrOma

BistrOma is een driedaags pop-up restaurant waar oma’s achter het fornuis staan en lekkere authentieke gerechten zullen bereiden. Het pop-up restaurant zal geopend zijn vanaf donderdag 21 april tot en met zaterdag 23 april, van 17.00u – 20.30 u. Bij BistrOma kan iedereen terecht voor een lekker voorgerecht, een heerlijk hoofdgerecht en voor de zoete bekken zullen er ook verschillende desserts zijn.

BistrOma zal elke bezoeker een nostalgisch gevoel geven. Niet alleen de gerechten, bereid door oma’s, zullen deze sfeer scheppen. Ook onze inrichting zal deze ’oma’ sfeer opwekken. Als je binnen komt, zal de pop-up ‘oma’ ademen. Op deze manier kan elke volwassene zonder zich schuldig te voelen zich nog eens kind voelen en genieten van oma’s lekkere kost.

Ons topteam zal zorgen voor een leuke gezellige plaats waar mensen kunnen genieten van een typische oma maaltijd. Iedereen eet graag het eten van zijn/haar oma en er is nog geen plaats waar oma’s koken voor een groot publiek. Daarnaast zullen de gerechten niet duur zijn.

Een pop-up restaurant met eten dat niet topchef, maar wel toplekker is!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Woonzorgcentrum Edouard Remy
Andreas Vesaliusstraat 10
Leuven
Wanneer Van Tuesday 18 January 2022 tot
Prijs 8.5 euro
Links http://www.bistroma.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.