100In1Day

Op 6 juni 2020 vindt de tweede editie van 100In1Day plaats. Op die dag probeert Curieus minstens 100 verbindende culturele acties op poten te zetten in Vlaanderen en Brussel. Honderd acties, zeg je? Jazeker! Maar uiteraard kunnen we dat niet alleen. Lokale Curieusgroepen, geëngageerde buurtbewoners, partnerorganisaties, burgerinitiatieven en iedereen met een positieve ingesteldheid en een hands-on mentaliteit wordt warm gemaakt om mee de handen uit de mouwen te steken. 

Op het 100In1Day menu staan drie acties: je kan meedoen met raampoëzie doorheen je straat of buurt, een receptendialoog opstarten in je wijk of meestappen in een brainstormtraject om een zelfgekozen actie te verwezenlijken. Curieus zorgt voor de nodige logistieke omkadering.

Wil je graag meedoen? Ga dan als de bliksem op zoek naar fijne en creatieve buurtbewoners. Kies een actie die bij jullie past en voilà, samen zorgen we dat er op 6 juni een hartverwarmende culturele golf Vlaanderen en Brussel overspoelt.

Wil je meedoen? Bekijk volgende links dan even:

Nog vragen? Stuur dan een mailtje naar 100in1day.Belgium@gmail.com en we nemen gauw contact met je op!

Oh ja, we zijn trouwens niet de enigen op deze planeet die zo’n feestdag voor de actieve burger opzetten. Als 100In1Day Belgium zijn we deel van een internationale Community. Zo vindt er elk jaar ook een 100in1Day plaats in Montréal (Canada), Lima (Peru) en Bogotà (Colombia), om maar enkele steden te noemen. Neem zeker ook een kijkje op www.100in1day.org, de internationale website.

Waar Overal in Vlaanderen en Brussel
meerdere gemeenten
Leuven
Wanneer van zaterdag 6 juni 2020 tot zondag 7 juni 2020
E-mailadres 100in1day.Belgium@gmail.com

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.